La cuina de l'Àvia Remei

Autor: Ribas Aguilera, Remei

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

La cuina de l'Àvia Remei

La cuina de l'Àvia Remei

11,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2001
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l’Àvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d’una manera senzilla …

Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l’Àvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d’una manera senzilla però acurada que farà contents tant els qui tot just s’inicien en aquest art com als paladars més experimentats.

Leer más

Más libros de Ribas Aguilera, Remei

Más información del libro

La cuina de l'Àvia Remei

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-95684-22-6
EAN:
9788495684226
Nº páginas:
0
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
235 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Va néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis i, a poc a poc, descobrí que tenia alguna cosa a dir sobre el tema.  Així, fa uns anys, començà a fer xerrades i a impartir cursos de cuina per a tothom: des dels més joves a persones adultes, com a l'escola La coma, o els dedicats a la gent gran del Parc, a la seva ciutat. Del 1998 al 1999 intervé en diferents programes de la televisió de Marató, col·labora telefònicament en directe en l'apartat de cuina del programa Tocant fusta, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i fa una demostració a TV3 de com es fa la crema catalana.  L'any 2000 participa en dos programes especials de Nadal, un de COM Ràdio i un altre de RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Ja el 2001, fa diverses demostracions. Una d'elles a TV2, on explica com fer una gran cassola de conilll amb cargols. I dues més a TV3, sobr com fer un bon allioli i com una mona de pasqua casolana. Per una altra banda, des del 1998 participa en diferents programes conduiïts per Martí Gironell, com ara El pont de les formigues, No es pot aguantar i Interès general; tots ells a Catalunya Ràdio. ,

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar